BREEX print - Numérisation / impression Multifunctionele printers op
maat van uw onderneming.
BREEX voorziet de beste apparatuur om uw facturatie en
administratie op rolletjes te doen lopen.
BOEK NU EEN DEMO BEKIJK AANBOD
BREEX PRINT SCAN - Numérisation / impression
Official Konica Minolta partner

Print- en scanoplossingen
op maat van uw bedrijf

Wij voorzien de nodige apparatuur om uw facturen, kassabonnen, bestelbonnen en andere documenten te digitaliseren en aan uw software te koppelen. Zo garanderen wij u een goede kwaliteit en continuïteit van uw administratie. Als officiële Konica Minolta -partner bieden wij kwaliteitsvolle toestellen aan die uw administratie extra vlot doen verlopen. Deze staan tot uw beschikking voor alle taken, zowel zakelijk als privé.

BREEX PRINT SCAN - Numérisation / impression
Official Konica Minolta partner

Print- en scanoplossingen
op maat van uw bedrijf

Om de kwaliteit en continuïteit van uw administratie te garanderen, voorzien wij de nodige apparatuur om uw facturen, kassabonnen, bestelbonnen en andere documenten te digitaliseren en aan uw software te koppelen. Als officiële Konica minolta-partner garanderen wij kwaliteitsvolle toestellen die uw administratie nog een extra stap verder helpen. Deze staan tot uw beschikking voor alle taken, zowel zakelijk als privé.

Full service onderhoudsovereenkomst

Support en begeleiding van A tot Z

Zowel kopen
& als leasen

Heeft u het gevoel dat uw all-in-one printer leasen veel duurder uitvalt dan u had verwacht? En gaat dat ook op voor die dure toners of cartridges? Boek een adviesgesprek en ontdek hoeveel u kan besparen!

Inhouse support
& Live chat

Uw printer opnieuw aansluiten na een verhuis of hulp bij een technische onderbreking? Onze in-house technici en support agents staan klaar om u ter plaatse of op afstand bij te staan!

Official Konica Minolta -partner

Printen, kopiëren, faxen, scannen en afwerkingsopties – alles gecombineerd in één systeem!

Bekijk ook onze Xerox oplossingen op Printerleasing.be

Adviesgesprek boeken

Automatiseer en optimaliseer uw documentenflow en bespaar tijd en geld!

Om de kwaliteit en continuïteit van uw administratie te garanderen, voorzien wij de nodige apparatuur om uw facturen, kassabonnen, bestelbonnen en andere documenten te digitaliseren en aan uw software te koppelen. Als officiële Konica Minolta -partner garanderen wij kwaliteitsvolle toestellen die uw administratie nog een extra stap verder helpen. Deze staan tot uw beschikking voor alle taken, zowel zakelijk als privé.

    Service A - Numérisation / impression
    Service A - Numérisation / impression